Uutinen
7.11.2022 12.45
High Level Forumin osallistujat nostivat kätensä ylös Tampereen yliopiston päätalon aulassa.
High Level Forumin huippukokous kokoontuu Tampereelle 6.-9. marraskuuta. High Level Forum keskittyy yksityisen sektorin, julkisen sektorin ja tutkimuslaitosten yhteistyömalleihin innovaatiotoiminnassa.

High Level Forum tuo kansainvälisen innovaatioyhteisön Tampereelle

Tampereella järjestetään marraskuun alussa kansainvälinen High Level Forum -tapahtuma, joka tuo kaupunkiin runsaan joukon merkittäviä innovaatiotoimijoita. Ranskalaisessa Grenoblen kaupungissa vuonna 2012 perustettu verkosto kerää yhteen kansainvälisiä johtajia ja päätöksentekijöitä edistämään maailmanlaajuista ja paikallista innovaatiotoimintaa yhteiskunnan eri osa-alueilla.

High Level Forum keskittyy erityisesti yksityisen sektorin, tutkimuslaitosten ja julkisen sektorin yhteistyömalleihin innovaatiotoiminnassa. 

- Olemme erittäin iloisia, että saimme High Level Forumin huippukokouksen tänä vuonna Tampereelle. Tampere on merkittävä eurooppalainen innovaatiokeskittymä, ja tämä on hieno tilaisuus esitellä alueemme innovaatioita koko verkostolle. Huippukokouksella on huomattava rooli vuosittaisena innovaatiotoimijoiden kohtaamispaikkana ja parhaiden käytänteiden jakamisen foorumina, sanoo Tampereen apulaispormestari Aleksi Jäntti.

Tampereella järjestettävän vuoden 2022 huippukokouksen puhujina ovat muun muassa Taiwanin digitaalisten asioiden ministeri Audrey Tang, Ranskan entinen tutkimuksen ja korkeakoulutuksen ministeri Genevieve Fioraso ja japanilaisen Tsukuban kaupungin pormestari Tatsuo Igarashi. 

Vuosittain järjestettävä huippukokous keskittyy tänä vuonna paikallisten ja alueellisten innovaatioekosysteemien tapoihin tukea YK:n vuoden 2030 kestävän kehityksen tavoitteita.

High Level Forum verkostoon kuuluu yli 40 innovaatiotoimijaa, verkostoa ja -ekosysteemiä kuudelta eri mantereelta.

Tapahtuma järjestetään 6.-9. marraskuuta pääosin Tampereen yliopiston tiloissa. Lisätietoja High Level Forum -tapahtumasta

Lisätietoja
Toimitusjohtaja, DIMECC Oy, Varapuheenjohtaja, High Level Forum Harri Kulmala
Puhelin:
+358 40 840 6380
Teksti: Pekka Pernu
Kuvat: Laura Happo
Jaa sosiaalisessa mediassa