Marraskuussa Galleria Vivissä voi ihailla kahden nuoren taiteilijan maalauksia

Nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:n Galleria Vivissä aukeaa maanantaina 7.11. kahden nuoren taiteilijan Aino Mäkisen ja Miina Hellstenin näyttelyt.

Aino Mäkisen Sinä Hetkenä ohjaa katsojaa pohtimaan, miltä eri maalausten kohteista ja päähenkilöistä tuntuu siinä hetkessä, kun he ovat kuvattuna. Miina Hellstenin Paratiisin tytöt puolestaan käsittelee oman itsensä etsimisen prosessia. Hellsten pohtii teoksissaan, millaista valtaa hänellä on tyttönä tässä maailmassa, elämäntilanteessa ja hetkessä. Paratiisin tytöt ottavat käärmeen lemmikiksi, ovat herkkiä, hölmöjä, rohkeita ja rajuja.  

Galleria Vivi on Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden tänä vuonna avaama näyttelytila, joka tarjoaa nuorille 9–29-vuotiaille taiteentekijöille mahdollisuuden saada omaa taidettaan esille. Galleria on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–20 ja sinne on vapaa pääsy. Näyttelytila sijaitsee nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:n ensimmäisessä kerroksessa osoitteessa Pellavatehtaankatu 4. Mäkisen ja Hellstenin näyttelyiden avajaisia vietetään maanantaina 7.11. klo 18 alkaen. Avajaistilaisuuteen on vapaa pääsy.

Lisätietoja

Piritta Brusi
Kulttuurituottaja
Puhelin:
040 096 2264

Nuorisopalvelut

Jaa sosiaalisessa mediassa