3.11.2022 08.43
HatanpaanlukioJoulujuliste

Hatanpään lukion JOULU-konsertti 28.11, tervetuloa!

Hatanpään lukio esittää erilaisia joululauluja laajalla skaalalla Aleksanterin kirkossa 

Aleksanterin kirkossa ma 28.11. klo 18 kuullaan joululauluja Hatanpään lukion orkesterin sekä Samsara-kuoron esittämänä. Konsertissa esitetään niin perinteisiä kuin hieman vieraampia joululauluja sekä lukion opiskelijoiden kirjoittamia joulutekstejä. Kappaleita tarjoillaan hyvin laidasta laitaan ja useilla eri kokoonpanoilla. Konsertti onkin siis loistava mahdollisuus tulla kuuntelemaan tuttuja jouluklassikoita sekä löytämään itselleen uusia suosikkeja.  

Hatanpään lukion orkesteria johtaa musiikin lehtori Anu Rasimus ja Samsara-kuoroa johtaa Anu Rasimus yhdessä musiikin lehtori Aki Lahnajoen kanssa. Kuoron ja yhteislaulun urkusäestyksestä vastaa Pirjo Mäntyvaara. Kappaleiden laulusolistit ovat Samsara-kuoron riveistä, ja heidän sparraamisestaan vastaavat Anu Rasimus ja Aki Lahnajoki. Konsertissa esitetään myös pelkkiä soolokappaleita. Konsertin juonnoista vastaavat Olivia Nippula ja Helmi Tolppila. 

Konsertissa orkesteri ja kuoro esiintyvät isompana kokonaisuutena, mutta myöskin kevyempinä soitin/lauluyhtyeinä. Konsertissa pääsemme kuulemaan esimerkiksi herkän version klassikosta Maa on niin kaunis sekä aivan toisesta ääripäästä tulevan jatsahtavan joululaulupotpurin A Jazzy Christmas.  

Hatanpään lukio on Pirkanmaan ainoa musiikin (musiikki ja musiikkiteatteri) erityisen koulutustehtävän lukio. Lukion syksyn suurkonsertit ovatkin olleet jo monien vuosien ajan perinteenä. Konsertteja on järjestetty vuosittain Sampolan salissa, mutta tänä vuonna paikaksi on valittu teemaan sopiva Aleksanterin kirkko.  

Tervetuloa nauttimaan jouluisesta suurkonsertista! 

Mitä: Hatanpään lukion JOULU -suurkonsertti  

Milloin: Maanantaina 28.11.2022 klo 18.00. Konsertin kesto on noin puolitoista tuntia. 

Missä: Aleksanterin kirkossa (Pyynikin kirkkopuisto, 33210 Tampere)  

Liput: Konserttiin on vapaa pääsy. Vapaaehtoinen käsiohjelmamaksu lukion musiikki- ja musiikkiteatteritoiminnan tukemiseksi 10€ (Myynti lippu.fi:ssä  14.11. alkaen ja/tai ovelta korttimaksulla). 

Klikkaa julisteen kuvaa alla!

Jaa sosiaalisessa mediassa