Tampereen kaupunginvaltuusto kokoontuu maanantaina 24.10.2022

Tampereen kaupunginvaltuuston kokousta maanantaina 24.10.2022 voi seurata suorana kaupungin verkkosivuilta kello 17.00 alkaen. Asialistalla on muun muassa kaupungin toiminnan ja talouden katsaus 8/2022, muutokset vuoden 2022 talousarvioon, Hervannan Parkki 1 -nimisen yhtiön perustaminen, takauksen myöntäminen Tampereen Sähkölaitokselle ja Vilusen Rinne Oy:lle sekä asemakaava-asioita ja useita valtuustoaloitteita. 

Kaupunginvaltuuston kokous pidetään sekä sähköisenä kokouksena sekä kaupunginvaltuuston istuntosalissa eli kyseessä on niin sanottu hybridikokous.  
Kokousta voi seurata tampere.fi -nettisivuilta. Suoran lähetyksen kommenttipalstalle voi myös lähettää viestejä verkkolomakkeella tai tekstiviestinä.  Twitterissä keskusteluun voi osallistua tunnisteella #trevaltuusto.

Linkki suoraan lähetykseen
Kaupunginvaltuuston kokouksen esityslista 24.10.2022

Teksti: Aila Rajamäki
Kuvat: Laura Happo
Jaa sosiaalisessa mediassa