Uusi rakennusvalvontapäällikkö Juha Henttonen aloitti tehtävässään

Tampereen kaupungin uusi rakennusvalvontapäällikkö Juha Henttonen aloitti tehtävässään lokakuun alussa. 

Rakennusvalvontapäällikkö johtaa kaupungin rakennusvalvontayksikköä, joka vastaa Tampereella rakentamisen lupien käsittelystä ja rakentamiseen liittyvistä tarkastuksista sekä rakentamisen neuvonnasta ja valvonnasta. Rakennustarkastaja toimii esittelijänä ympäristö- ja rakennusjaostossa sekä kaupunkikuvatoimikunnassa. 

Rakennusvalvonnan henkilöstömäärä on noin 30.  Rakennusvalvontayksikkö kuuluu kaupunkiympäristön suunnittelun palveluryhmään.

Juha Henttonen siirtyi Tampereen kaupungille Hämeenlinnan kaupungilta, jossa hän toimi rakennusvalvontapäällikkönä vuodesta 2017. Hän on työskennellyt myös Sastamalassa, Pirkkalassa ja Lempäälässä rakennusvalvontatehtävissä ja aiemmin  rakennusalan suunnittelutehtävissä mm. KPM-Engineeringillä, Rambollilla ja Pöyryllä.

Juha Henttonen on kotoisin Vammalasta ja valmistui Tampereen tekulta rakennusinsinööriksi 1992 ja Tampereen teknillisestä yliopistosta diplomi-insinööriksi 2012.

Lisätietoja

Juha Henttonen
rakennusvalvontapäällikkö
Puhelin:
040 549 7055

twitter @HenttonenJuha

Teksti: Tarja Nikupaavo-Oksanen
Jaa sosiaalisessa mediassa