Tule keskustelemaan tulevaisuuden sosiaali- ja terveyspalveluista

Miten teemme sosiaali- ja terveyspalveluista entistä asiakaslähtöisempiä? Tämä on tärkeä teema, josta keskustellaan kahvittelun lomassa marraskuussa Pirkanmaan tulevaisuuden sote-keskus -ohjelman järjestämissä kaikille avoimissa asukastilaisuuksissa.

Tilaisuuksissa pääset kertomaan omia mielipiteitäsi ja kuulemaan muiden ajatuksia. Keskustelua käydään hyödyntäen Erätauko-menetelmää, jossa osallistujat sitoutuvat toisia kunnioittavaan keskusteluun. Keskustelun alustajana toimii Pirkanmaan hyvinvointialueen integraatiojohtaja Tuukka Salkoaho

Samansisältöiset Sotea ja kahvia -asukastilaisuudet ovat:

  • ti 8.11.2022 klo 16–18 Koilliskeskuksessa (Liikekatu 3, Tampere)
  • ke 9.11.2022 klo 16–18 Tipotien hyvinvointikeskuksessa (Tipotie 4, Tampere)

Tarjoilujen ja rajatun osallistujamäärän vuoksi ilmoittaudu 30.10.2022 mennessä valitsemaasi tilaisuuteen: Ilmoittautumislomake. Voit myös ilmoittautua puhelimitse/tekstiviestillä numeroon 040 676 4350. 

Pirkanmaan tulevaisuuden sote-keskus -ohjelman Koilliskeskuksen Kehitetään yhdessä -pilotissa on kehitetty tämän vuoden aikana sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakaslähtöisyyttä. Kokeilussa on ollut muun muassa Minun tiimini -malli, jossa parempaa asiakaskokemusta on tavoiteltu kutsumalla asiakkaan työntekijät eri palveluista saman pöydän ääreen. Pilotin kehittämistyössä on ollut mukana myös alueen asukkaita ja kokemusasiantuntijoita. Idea kuntalaisia sote-uudistukseen valmistavasta avoimesta tilaisuudesta syntyi heiltä.  

Lisätietoja

Hanna Niskanen
Tavoitettavissa 24.10.2022 alkaen: Projektisuunnittelija
Tiina Piispanen
Tavoitettavissa 24.10.2022 alkaen: Suunnittelupäällikkö
Teksti: Marika Haapala
Kuvat: Olli-Pekka Latvala
Jaa sosiaalisessa mediassa