Uutinen
12.10.2022 10.50
Piirretty vihreä leijona laulaa mikrofoniin.

Lastenmusiikkipäivän juhlakonsertin ilmaisliput tulevat jakoon lauantaina 15.10.

Kaikkien aikojen lastenkonsertti helähtää ilmoille lasten oikeuksien päivänä sunnuntaina 20.11. klo 12.30 Tullikamarin Pakkahuoneella. Konsertissa esiintyvät muun muassa Herra Heinämäen Lato-orkesteri, Satu Sopanen, Eläimellistä-orkesteri, Höpinätötterö, Sorin sirkuksen sekä Pirkanmaan musiikkiopiston oppilaita.

Tilaisuuden ilmaisia pääsylippuja voi noutaa la 15.10 alkaen Lastenkulttuurikeskus Rullasta ja Kulttuuritalo Laikusta aukioloaikoina osoitteesta Keskustori 4. Lippuja on rajoitettu määrä ja niitä ei voi varata.

Tervetuloa!

Tampere on valittu vuoden 2022 Lastenmusiikkipääkaupungiksi ja juhlavuoden pääkonsertti tuokin esiin erityisesti pirkanmaalaistaustaista osaamista. Tarinallisen konsertin teemana on ilo ja ystävyys. Konsertti on Lastenmusiikki ry:n valtakunnallisen Lastenmusiikkipäivän pääkonsertti ja tilaisuuden mahdollistavat Tampereen kaupunki ja Operaatio Pirkanmaa.

Lue lisää>>

Lisätietoja

Niina Niiniluoto
Lisätietoja lippujakelusta:
Puhelin:
050 364 6134
Teksti: Niina Niiniluoto
Jaa sosiaalisessa mediassa