Integration 2022 kokoaa yhteen kotoutumisen ja maahanmuuttaneiden vastaanoton toimijat Tampereelle

Drone-kuva Tampere-talosta.
Kuva: Laura Vanzo / Visit Tampere

Integration 2022 jatkaa kahden ensimmäisen Integration-tapahtuman työtä edistämällä kumppanuuksien vahvistamista viranomaisten, kolmannen sektorin ja yritysmaailman välillä. Integration-tapahtumasta rakennetaan joka toinen vuosi järjestettävää kotoutumistoimijoiden ja kotoutumisen kumppanuusohjelman päätapahtumaa.

Integration 2022 on suunnattu kotoutumisen ja maahan muuttaneiden vastaanoton toimijoille. Tapahtuma on kohdennettu kaikille, jotka työskentelevät kotoutumis-, maahanmuutto- ja vastaanottoteemojen parissa järjestötoimijoina, viranomaisina, kunnan työntekijöinä tai tutkijoina ja kaikille, joka edistävät kotoutumista päättäjinä, alaikäisen edustajina, opettajina, yrittäjinä, yrityksen edustajina tai aktiivisina vapaaehtoisina.

Voit lukea lisää tapahtuman kotisivuilta. 

Tampere toimii vuoden 2022 tapahtumakaupunkina

Vuonna 2022 tapahtuma järjestetään Tampereella Tampere-talossa 7.-8.11. 

Tapahtuma on Tampereen kaupungille hieno tilaisuus nostaa Tamperetta esiin kansainvälisenä ja kotoutumiseen panostavana kaupunkina. ”Olemme iloisia, että Tampere toimii Integration 2022 tapahtumakaupunkina, ja aiomme tehdä tapahtumassa näkyväksi kaupungin tekemää arvokasta työtä kotoutumisen ja eri syistä maahan muuttaneiden vastaanoton teemojen parissa”, sanoo Tampereen kaupungin kansainvälisen osaamisen palvelujen johtaja Mari Taverne.

Tampere-talossa on mahdollisuus kuunnella pääohjelmaa ja ohjelmakaistoja eri teemoista, seurata ruotsin- tai englanninkielisiä sisältöjä, verkostoitua ja käydä kahdenkeskisiä ja ryhmäkeskusteluita sekä tutustua näyttelytilaan, jossa on esillä eri kotoutumistoimijoiden ja järjestöjen työtä sekä hyviä käytäntöjä. Tänä vuonna ohjelma on jaoteltu työllisyyden, koulutuksen, yhteiskunnan vastaanottavuuden, hyvinvoinnin ja terveyden sekä kotoutumisen teemoihin.

Ohjelmaan pääsee tutustumaan tarkemmin täällä. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtumaan on avoinna 17.10 asti, ja ilmoittautua voi oheisella verkkolomakkeella.  Osallistuminen tapahtumaan on ilmaista, mutta ilmoittautumiset ovat sitovia. 

Jaa sosiaalisessa mediassa