Uutinen
3.10.2022 09.55
Linnainmaan ja Pirkkalan suunnan raitiotiereitit kartalla punaisella.

Anna palautetta Pirkkala–Linnainmaa -raitiotien alustavista katusuunnitelmaluonnoksista 

Alustavat katusuunnitelmaluonnokset Tampereen raitiotielinjan 1 jatkamiseksi linja-autoasemalta Hatanpään ja Härmälän kautta Pirkkalaan sekä TAYS keskussairaalta Linnainmaalle julkaistaan tänään kaikkien kommentoitavaksi.

 

Karttapalautekysely 

Hankesivuilta löytyy tietoa alustavista katusuunnitelmaluonnoksista ja niihin liittyvistä alustavista maankäyttösuunnitelmista sekä linkki karttakyselyyn tampereenratikka.fi/suunnittelu/pirkkala-linnainmaa. Karttakysely on avoinna 3.10.-16.10.2022. 

Yleisötilaisuudet

Linnainmaan ratahaaran yleisötilaisuus järjestetään maanantaina 3.10.2022 klo 17 Kaupin Kampuksen Arvo-talon Jarmo Visakorpi -salissa (Arvo Ylpön katu 34). Tampereen Hatanpään ja Härmälän sekä Pirkkalan ratahaaran yleisötilaisuus järjestetään tiistaina 11.10.2022 klo 17 Nuolialan koulun ruokalassa (Kouluportinkuja 5). Kahvitarjoilu on puoli tuntia ennen tilaisuuden alkua.  

Yleisötilaisuuksissa esitellään raitiotien alustavia katusuunnitelmaluonnoksia ja niihin liittyviä alustavia maankäyttösuunnitelmia. Linnainmaan ratahaaran tilaisuudessa voi tutustua raitiotiesuunnitelmien lisäksi Medi Park IV -alueen, Alasjärven länsipuolen sekä Linnainmaan raitiotievarikon alustaviin asemakaava-aineistoihin. Myös Pirkkalan ratahaaran tilaisuudessa on paikalla sekä Tampereen että Pirkkalan maankäytön suunnittelijoita ja asemakaavoittajia. 

Valmista helmikuussa 2023 

Nyt saatavan palautteen pohjalta tarkennetaan raitiotien hankesuunnitelma Pirkkalasta Linnainmaalle. Loppuraportti valmistuu helmikuun 2023 loppuun mennessä. Sen jälkeen Tampereen ja Pirkkalan valtuustoilla on mahdollisuus päättää mahdollisesta raitiotien toteutussuunnitteluun ryhtymisestä. 

 

Lisätietoja suunnittelusta 

tampereenratikka.fi/suunnittelu/pirkkala-linnainmaa/ 

Lisätietoja
Tampereen Raitiotie Oy / Tampereen kaupunki Kehityspäällikkö Ville-Mikael Tuominen
Puhelin:
050 343 0700
Pirkkalan kunta Jouni Korhonen
Puhelin:
050 512 3981
Jaa sosiaalisessa mediassa