Uutinen
26.9.2022 13.26
Tyttöjä tutkimassa Multisiltaa ja Peltolammia koskevia suunnitelmia ja karttoja, jotka on kiinnitetty seinälle luettavaksi.

Lähiöohjelma kysyy Peltolammin ja Multisillan asukkailta palautetta alueiden kehityksestä

Peltolammilla ja Multisillassa on meneillään asukaskysely, jossa kysytään palautetta alueiden kehityksestä. Asukkaat voivat kertoa mielipiteensä muutoksista, osallistumismahdollisuuksista ja millaisia jatkokehittämisen toiveita heillä on. Verkkokysely on avoinna 9.10.2022 saakka.

Peltolammin ja Multisillan alueita on kehitetty lähiöohjelmassa vuosina 2020–2022. Lähiöohjelma on järjestänyt asukastapahtumia ja kyselyitä sekä viestinyt alueen ajankohtaisista asioista. Asuinalueilla on muun muassa parannettu valaistusta, uudistettu uimarannan leikki- ja kuntolaitteita ja rakennettu Multisillan päiväkoti yhteiskäyttötiloineen.

Parhaillaan käynnissä on Peltolammia kiertävän ulkoilureitin kunnostus sekä Multisillanpuiston uudistus. Alueille tulee myös uusia levähdyspenkkejä. Syksyn aikana lähiöohjelma edistää vielä erityisesti alueiden hyvinvointia ja turvallisuutta lisääviä toimintoja. Ympäristöministeriön koordinoiman Lähiöohjelma 2020–2022 tavoitteena on hyvinvoivat ja vetovoimaiset lähiöt.

Peltolammin-Multisillan lähiöohjelma päättyy projektina tämän vuoden lopussa. Alueiden pitkäkestoinen kehittäminen jatkuu erityisesti kaavoitushankkeissa, joiden myötä alueiden palvelut kohentuvat ja syntyy uutta asuinrakentamista.

Kyselyn vastaamiseen saa apua Meidän PeltsuMultsu -asukastapahtumassa Multisillan päiväkodilla torstaina 29.9. kello 17–20. Kyselyyn yhteystietonsa jättävät voivat osallistua K-kaupan lahjakorttien arvontaan.

Lisätietoja
Kehittämiskoordinaattori Henna Kuitunen
Puhelin:
041 730 6693
Jaa sosiaalisessa mediassa