Suositut TJ-aamiaiset jatkuvat 29.9.2022

Tervetuloa Tampereen seudun yrittäjille ja työnantajille järjestettävään kuukausittaiseen aamiaistilaisuuteen Finlaysonille! Tapahtuman järjestää Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut. 

Tampereen kaupunki toteuttaa tänä vuonna yritysalueiden visiotyön. Tarkoituksena on tarkastella kaupungin alueilla sijaitsevia yritysalueita, selvittää niiden nykytilanne ja tehdä yritysalueille visio niiden tulevaisuuden suunnasta. Taustalla projektille on Tampereen kaupungin elinkeinopoliittiset linjaukset sekä tarve selkiyttää yritysalueiden kokonaisuutta. Projektissa tarkasteltavia alueita ovat olleet muun muassa Nekalan ja Hankkion yritysalueet. Projektin aikana näkemystään ovat päässeet antamaan paikalliset yrittäjät, kiinteistön- ja maanomistajat sekä muut toimijat. Nyt sinulla on arvokas mahdollisuus antaa näkemyksesi yritysalueiden tulevaisuuden suunnasta! Tampereen kaupungin elinkeinojohtaja Timo Antikainen alustaa meidät teeman pariin.

Tilaisuudessa paikalla on muunmuassa Tampereen kaupungin kaavoituksen, elinkeinopalveluiden sekä työllisyys- ja kasvupalveluiden edustajia keskustelemassa kanssasi.

Tilaisuudessa on runsaasti aikaa myös kevyesti ohjailtuun verkostoitumiseen.

Aika: to 29.9.2022 klo 07.30 - 09.00
Paikka: Kohtaamisia-tila, Satakunnankatu 18A, 1. krs, Media54, Finlayson, 33210 Tampere

Ilmoittautuminen: 28.9. klo 12 mennessä

 

Teksti: Kati Hiltunen
Kuvat: Canva
Jaa sosiaalisessa mediassa