Uutinen
23.9.2022 11.50
Multisillan päiväkodin suojaisella pihamaalla on puita, nurmikkoa ja eri-ikäisille lapsille leikkivälineitä..

Meidän PeltsuMultsu -asukastapahtuma Multisillassa

Multisillan päiväkodissa järjestetään Meidän PeltsuMultsu -asukastapahtuma torstaina 29. syyskuuta kello 17–20. Päiväkodissa, Terävänkatu 3, on avoimet ovet ja uusiin tiloihin pääsee tutustumaan. Luvassa on mukavaa yhdessäoloa ja viihdykettä sekä pientä tarjoilua.

Koko perheen taikuri Timo Tiikkainen esiintyy kello 18–18.30. Tule mukaan ja vastaa samalla asukaspalautekyselyyn. Lisäksi Tampereen yliopiston Ekos-tutkimushanke pitää kolme avointa keskustelutilaisuutta. Paikalla on sekä Lähiöohjelman että Multisillan päiväkodin työntekijöitä.

Peltolammin ja Multisillan alueita on kehitetty parin viime vuoden aikana ympäristöministeriön koordinoimassa lähiöohjelmassa (2020–2022). Yhteiskehittämisen tavoitteena on lisätä alueiden vetovoimaisuutta ja hyvinvointia asukkaiden, alueen yhteisöjen ja yrittäjien sekä kaupungin eri alojen asiantuntijoiden voimin.

Lisätietoja Peltolammista ja Multisillasta verkkosivulta löytät verkkosivuilta www.tampere.fi/peltsumultsu ja facebook.com/peltsumultsukehittyy.

Lisätietoja
Henna Kuitunen
Puhelin:
041 730 6693
Kuvat: Sini Lempinen
Jaa sosiaalisessa mediassa