Galleria Vivissä juhlistetaan perjantaina värien loistoa

Nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:n Galleria Vivissä juhlistetaan perjantaina 23.9.2022 Melissa Mäensivun Prism-näyttelyn avajaisia.

Melissa Mäensivu käsittelee Prism-näyttelyssään värien loistoa niin yliluonnollisista kuin tavallisemmistakin näkökulmista.  

– Haluan töitteni kautta viestiä katsojalle ihmetyksen tunnetta. Haluan antaa heille mahdollisuuden irrottautua omista huolistaan ja toivon, että he uppoutuvat töiden tarjoamiin tarinoihin ja niiden kautta avautuvaan fantastiseen ja värikkääseen maailmaan, Mäensivu kertoo. 

Galleria Vivi on Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden tänä vuonna avaama näyttelytila, joka tarjoaa nuorille 9–29-vuotiaille taiteentekijöille mahdollisuuden saada omaa taidettaan esille. Galleria on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–20 ja sinne on vapaa pääsy. Näyttelytila sijaitsee nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:n ensimmäisessä kerroksessa osoitteessa Pellavatehtaankatu 4. Melissa Mäensivun Prism-näyttely on esillä Galleria Vivissä 22.9.–13.10.2022. Näyttelyn avajaisia vietetään perjantaina 23.9. klo 18 alkaen ja paikalla on myös taiteilija Melissa Mäensivu. Avajaistilaisuuteen on vapaa pääsy. 

Lisätietoja

Piritta Brusi
Kulttuurituottaja
Puhelin:
040 096 2264
Jaa sosiaalisessa mediassa