Tampere-lehti jaetaan koteihin 21.9.2022

Tampereen kaupungin asukaslehti Tampere-lehti ilmestyy keskiviikkona 21.9.2022. Lehdessä kerrotaan ajankohtaista tietoa Tampereen kaupungin palveluista. Lehdestä löytyy myös 30.9.-2.10.2022 vietettävän Tampereen päivän ohjelma.

Lehdessä kerrotaan muun muassa sote- ja pelastuspalveluiden siirtymisestä kaupungilta Pirkanmaan hyvinvointialueelle, mitä uusia kouluja ja päiväkoteja kaupunki rakentaa ja peruskorjaa ja miten voit neuvostojen kautta vaikuttaa asioihin. Lehdessä on myös tietoa ratikan jatkosuunnitelmista, Näsisaaren rakentamisesta ja keskustan kehittämisestä. Tampereella on tänä vuonna erityisen mielenkiintoinen kulttuurisyksy, jonka tarjontaa lehdessä myös esitellään.

Asukaslehti on julkinen tiedote ja jaetaan kaikkiin kotitalouksiin. Lehden julkaisija on Tampereen kaupungin konsernihallinnon viestintä. Jakelua koskevat palautteet voi antaa sähköpostitse osoitteeseen neuvonta(at)tampere.fi.

Tampere-lehti on luettavissa myös verkkojulkaisuna.
 

Teksti: Ari-Heikki Pöntinen
Jaa sosiaalisessa mediassa