Tampere osallistuu WWF:n We Love Cities -kampanjaan – Tule mukaan!

Tampereen kaupunki on valittu mukaan WWF:n kansainväliseen We Love Cities -kampanjaan. Kampanja alkaa maanantaina 19.9. ja kestää kuusi viikkoa. Kaikki halukkaat voivat osallistua kampanjaan.

Tampere on valittu mukaan WWF:n We Love Cities -kampanjaan. Mukana on yli 60 kaupunkia yli 30 eri maasta. Kampanja kestää 6 viikkoa: 19.9.-31.10.2022.

We Love Cities -kampanjan tarkoitus on kannustaa kaupunkeja ja kaupunkilaisia kestävään kehitykseen. Kampanjan osana on leikkimielinen kilpailu, jossa eniten aktiivisuutta sosiaalisessa mediassa kerännyt kaupunki palkitaan. Kampanjasivulla kerätään samalla toimenpide-ehdotuksia asukkailta kaupungille.

– On hienoa olla mukana WWF:n kampanjassa, joka tuo esiin kestävän kehityksen ja vastuullisuuden teemoja kaupungeissa ympäri maailmaa, sanoo Hiilineutraaleja tekoja -kehitysohjelman ohjelmapäällikkö Tiina Leinonen.

Kuka tahansa voi osallistua kampanjaan tekemällä #WeLoveTampere- ja #WeLoveCities-aihetunnisteilla varustettuja päivityksiä omilla sosiaalisen median kanavillaan.

– Kannustamme tamperelaisia kertomaan kestävistä teoistaan sosiaalisessa mediassa ja äänestämään Tamperetta We Love Cities -kampanjasivulla. Kampanjasivun kautta voi lisäksi lähettää ehdotuksia ja palautetta kaupungille, sanoo Leinonen.

Viidelle ensimmäiselle kampanjaviikolle on oma teemansa, mutta päivityksiä voi toki tehdä oman mielenkiinnon mukaan. Teemat ovat: liikkuminen, ruoka, energia ja infra, luontopohjaiset ratkaisut sekä jäte ja kierrätys.

Viime vuonna kampanjan näkyvyys sosiaalisessa mediassa oli noin 80 miljoonaa näyttöä ja 4,6 miljoonaa klikkausta. Asukasehdotuksia tuli yhteensä 79 000 ja kisassa oli 1,2 miljoonaa äänestäjää. Kilpailun voitti Batangas City, Filippiinit.

Voit seurata kampanjaa kaupungin virallisilla some-kanavilla ja Kestävä Tampere -Facebook-sivulla.

#WeLoveTampere #WeLoveCities

Lataa käyttöösi kampanjan tunnukset

We Love Tampere
We Love Cities -kampanjan Tampereen tunnus. Saa käyttää.
We Love Tampere
We Love Cities -kampanjan Tampereen tunnus. Keskitetty. Saa käyttää.

Lisätietoja

Tiina Leinonen
Ohjelmapäällikkö
Puhelin:
041 730 6376
Miika Peltola
Viestintäsuunnittelija
Puhelin:
041 730 4661
Teksti: Miika Peltola
Kuvat: WWF
Jaa sosiaalisessa mediassa