Uutinen
19.9.2022 13.20

Betonivalutyöt alkavat Raholan jätevedenpumppaamon työmaalla - kuljetuksia Simolankadun kautta

Raholassa on rakenteilla uusi jätevedenpumppaamo. Työt aloitettiin kesäkuussa 2022 ja urakka valmistuu 2024.  Loppukesästä työmaalla tehtiin maanrakennus- ja perustustöitä, jonkun verran louhintaa ja pienimuotoista kiviaineisten murskausta.

Työmaalla aloitetaan pohjalaatan valutyöt keskiviikkona. Betoniautot eivät mahdu kulkemaan Kaarilankadun sillan alta, joten ne ajavat Simolankadun kautta. Kuljetuksia on useita päivittäin. Betonikuljetukset jatkuvat vuoden loppuun asti.          

Pohjalaatan valujen jälkeen alkaa elementti- ja laitetoimitukset. Rakennustarvikkeet, koneet ja laitteet kuljetetaan rakennuspaikalle Kaarilankadun kautta aina silloin, kun sillan alituskorkeus sen mahdollistaa. Muut kuljetukset joudutaan ajamaan Simolankadun kautta. 

 

Lisätietoja
Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo Oy: Projektipäällikkö Marko Männynsalo
Puhelin:
040 156 2172
Jaa sosiaalisessa mediassa