Uutinen
16.9.2022 15.55

Eron edessä -illat käyntiin lokakuussa

Syksyn Eron edessä -illat käynnistyvät tiistaina 4.10.2022 neljän illan sarjana. Teemaillat ovat asiantuntijoiden pitämiä infoluonteisia tilaisuuksia, jotka on tarkoitettu eroa pohtiville ja eronneille vanhemmille, eroperheiden läheisille sekä eroasioita työssään kohtaaville.

Syksyn 2022 Eron edessä -illat järjestetään etänä Teams-yhteydellä. Tilaisuudet ovat loka- marraskuun aikana tiistaisin 4.10., 11.10., 25.10. ja 1.11.2022. Kaikki tilaisuudet järjestetään klo 17.30-19.30.  

Eron edessä -iltojen aikana kuullaan monipuolisesti eri alojen ammattilaisten näkemyksiä muun muassa erokriisistä, lasten näkökulman huomioon ottamisesta ja erotilanteeseen liittyvistä laki- ja muista käytännön asioista.

Iltojen aikana pohditaan myös, miltä parisuhteen päättäminen tuntuu ja millaista vanhemmuus on eron jälkeen. Miten tukea lasta ja huomioida lapsen tarpeet vanhempien erotessa? Miten mielenterveys- tai päihdeongelma vaikuttaa vanhemmuudessa, parisuhteessa ja erotilanteessa? Kuinka toimitaan eron riitatilanteissa tai lapset huomioidaan uusperhettä perustettaessa?

Teksti: Johanna Toivanen
Jaa sosiaalisessa mediassa