Antaverkan leiri- ja kurssikeskuksen varauskalenteri vuodelle 2023 avautuu

Tampereen kaupungin Antaverkan leiri- ja kurssikeskuksen vuoden 2023 varausten vastaanottaminen alkaa to 22.9.2022 kello 9.00.

Antaverkan varaukset on porrastettu kahteen eri ajankohtaan. Ensimmäisenä varausvuorossa ovat tamperelaiset ja Tampereella toimintaa järjestävät yhdistykset ja järjestöt, jotka voivat alkaa tehdä varauksia torstaina 22.9.2022 klo 9.00 alkaen. Muut varaajille varaukset aukevat torstaina 29.9 klo 9.00 alkaen. Varaukset tehdään puhelimitse soittamalla numeroon 041 730 6182. Varaajan tulee ilmoittaa varausta tekevän yhdistyksen, seuran tai tahon nimi sekä varaajan yhteystiedot. Puhelinvarauksen jälkeen täytetään varauslomake kaupungin verkkosivuilla. Leiri- ja kurssikeskus on mahdollista varata yksittäisiksi päiviksi tai viikonlopuiksi.

Antaverkka sijaitsee Näsijärven rannalla noin 20 kilometriä Tampereen keskustasta. Keskuksen päärakennuksesta löytyy majoitustilaa 48 hengelle. Lisärakennukseen, Punaiseen mökkiin, sopii majoittumaan 11 henkeä. Metsän ja luonnon ympäröimän Antaverkan pihapiiristä löytyy erilaisille pihapeleille sopiva kenttä ja tunnelmallinen grillikota. Näsijärven lahdenpoukamassa ja leirikeskuksen pihapiirissä on puulämmitteinen 20 hengen rantasauna, jonka pesuvedet lämmitetään perinteiseen tapaan padassa. Antaverkkaan pääsee parhaiten henkilöautolla tai pikkubussilla. Tarjolla on myös Tampereen linja-autoasemalta lähtevä Länsilinjojen bussivuoro 85 Kuruun. Bussi pysähtyy Antaverkantien risteyksen pysäkillä, josta on noin kolmen kilometrin matka leiri- ja kurssikeskukseen. Leirikeskus on ympärivuotisessa käytössä ja uusi kalenterivuosi aukeaa varauksille aina edellisenä syksynä.

Lisätietoja

Päivi Niskanen
Johtava koordinaattori
Puhelin:
050 528 7368
Mikko Kalmakurki
Palveluneuvoja
Puhelin:
040 717 7860
Jaa sosiaalisessa mediassa