Uutinen
13.9.2022 15.32

Ruotulanpuiston leikkipaikka ja pelikenttä kunnostetaan

Ruotulanpuiston leikkipaikan ja pelikentän kunnostus on alkanut. Työt valmistuvat syksyn 2022 aikana. Ruotulanpuisto sijaitsee Ruotulan kaupunginosassa Yli-Huikkaantien varrella. 

Leikkipaikalla pienille lapsille soveltuvat välineet sijoitetaan puiston läpi kulkevan käytävän eteläpuolelle ja isompien välineet käytävän pohjoispuolelle. Nykyisistä leikkivälineistä huonokuntoisimmat poistetaan ja niiden tilalle asennetaan alakouluikäisille soveltuva kiipeilykeskus ja kieputusväline. Puistossa nykyiset jousivälineet ryhmitellään uudelleen pienten lasten leikkialueelle, jonne sijoitetaan myös hiekkalaatikko ja karuselli. Puistoon tulee keinut sekä pienille että isommille lapsille.

Pelikentän aidat ja pinnoite uusitaan

Leikkipaikka sekä Koukkutieltä Yli-Huikkaantielle kulkeva puistokäytävä valaistaan. Pelikentän valaistusta lisätään ja kentän aidat sekä kivituhkapinnoite uusitaan.

Puiston penkit kunnostetaan ja roskikset uusitaan. Lisäksi leikkialueen pohjoispuolella ja pelikentän itäpuolella kulkeva oja ruopataan ja sen yhteyteen toteutetaan hulevesipainanne. Ruotulapuistoon istutetaan keväällä 2023 monilajista uutta puustoa.  

Puiston rakennustyöt tekee PK-Kaivin Oy.
 

Lisätietoja
Viherasiantuntija Kirsi Mäntysaari-Ukkola
Puhelin:
044 423 5778
Jaa sosiaalisessa mediassa