Uutinen
9.9.2022 14.33
Sinisellä taustalla näkyy haaleana useiden ihmisten profiilikuvia. Toisessa reunassa menee Tampereen aaltokuvia. Keskellä on teksti Tuu töihin rekrytointitapahtuma

Tuu töihin -rekrytointitapahtuma tarjoaa nuorille aikuisille mahdollisuuden verkostoitua yritysten kanssa ja työllistyä nopeasti

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut järjestää yhdessä Tampereen Ohjaamon kanssa 21.9.2022 alle 30-vuotiaille suunnatun rekrytointitilaisuuden, jossa halukkaat työnhakijat haastatellaan jo paikan päällä. Dealroom-alusta mahdollistaa osallistumisen myös etänä.

Tuu töihin -rekrytointitapahtuma järjestetään keskiviikkona 21.9. kello 12–16 Tampereen Ohjaamon tiloissa osoitteessa Hammareninkatu 5 B ja vaihtoehtoisesti verkossa Dealroom-alustalla.

Rekrytilaisuudessa on mukana useita työnantajia. Työtehtäviä on tarjolla esimerkiksi kaupan alalta, ruoka- ja puhtauspalvelualalta, teollisuudesta sekä ravintola-alalta. Työnhakijoilla on hyvä tilaisuus verkostoitua alan osaajien kanssa ja päästä työhaastatteluun jo paikan päällä. Kasvokkain tapahtuvan tai etähaastattelun voi varata etukäteen tapahtuman Dealroom-sivuilta. Etukäteisvaraus ei ole pakollinen. Ajanvaraus on mahdollista myös tapahtuman aikana.

Tapahtumaan osallistuminen ja työnantajien kanssa asioiminen täyttää työnhakuvelvoitetta. Ansioluettelo kannattaa ottaa mukaan.

Lisätietoja
Viestintäsuunnittelija Hanna Kirmanen
Puhelin:
044 423 5536
Teksti: Sara-Sofia Hostikka
Kuvat: Hanna Kirmanen
Jaa sosiaalisessa mediassa