Pormestari Anna-Kaisa Ikonen avaa syyskuun Rekrytori–Koulutorin: Koskikeskuksessa 7 000 työpaikkaa

Työnhaku- ja koulutustapahtuma Rekrytori–Koulutori kokoaa Tampereen Koskikeskuksen kauppakeskukseen kymmeniä työnantajia, oppilaitoksia ja järjestöjä keskiviikkona 14. syyskuuta.
Kuvassa osallistujia Rekrytorilla vuonna 2017.
Rekrytori-Koulutorilla voi tutustua kymmeniin työnantajiin ja oppilaitoksiin. Kuva on vuodelta 2017.

Työnantajilla on tarjolla arviolta 7 000 työpaikkaa. Määrä kasvaa vielä. Tapahtuman avaa Rekrytorin suojelija, pormestari Anna-Kaisa Ikonen

– Kuten hyvin tiedämme, monet alat kärsivät tällä hetkellä osaajapulasta. Samaan aikaan ihmiset myös hakevat opiskelupaikkaa tai uutta suuntaa työelämässä. Onnistunut rekrytointi on sekä työntekijän että työnantajan kehityksen ja onnistumisen edellytys. Me kaupungilla haluamme tukea paikallista yritys- ja opiskeluelämää ja tietysti toivomme, että esimerkiksi tätä kautta mahdollisimman monet löytävät uusia, hienoja mahdollisuuksia itselleen tai yritykselleen, sanoo pormestari Anna-Kaisa Ikonen. 

– Lämpimästi tervetuloa TAYS, Pirkanmaan Osuuskauppa, Särkänniemi, Tampereen kaupunki ja muun muassa pääkaupunkiseudun iso sosiaali- ja terveysalan henkilöstöpalveluyhtiö Seure ja Ylä-Savon YTYÄ! -hanke. Oppilaitoksia edustavat esimerkiksi Tredu, TAKK, VAAO, yhdeksän oppilaitoksen yhteinen TYRSKY-hanke ja Sasky, jonka opiskelijat vastaavat tällä kertaa messuopastuksesta, luettelee vastaava tuottaja Mikko Honkala

Työ- ja opiskelupaikan hakijoilla on tapahtumaan vapaa pääsy. 

Tapahtuman kohderyhmänä ovat aktiivit aikuiset ja uutta suuntaa hakevat. Koulutuspuolella on kattava tarjonta ammattioppilaitoksia ja opistoja, jotka tarjoavat tutkinto-, täydennys- ja muuntokoulutusta käden taitajille, esimiehille ja asiantuntijoille.  

Rekrytori–Koulutoria hallinnoivat Tampereen kauppakamari ja Honkalamedia Oy, joka myös tuottaa tapahtumat.  

Rekrytori–Koulutori: 

  • ke 14.9.2022 klo 11–17, Koskikeskus Tampere 
  • kaikille avoin rekrytointi- ja koulutustapahtuma 

 

Lisätiedot:

Vastaava tuottaja

Mikko Honkala, Honkalamedia Oy, puh. 040 522 7306 

Kuvat: Laura Vanzo / Visit Tampere
Jaa sosiaalisessa mediassa