Uutinen
5.9.2022 11.37

Manse Haltuun -ryhmä auttaa nuoria tutustumaan Tampereeseen 15.9. alkaen

Maksuton ryhmä on tarkoitettu alle 30-vuotialle nuorille jotka ovat juuri muuttaneet Tampereelle. Ryhmässä tutustutaan Tampereen kulttuuririentoihin, liikuntapaikkoihin ja vapaa-ajan mahdollisuuksiin.

Ryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran Tampereen Ohjaamolla 15.9. Kello 14, jolloin tutustutaan ryhmään ja sen jäseniin. Lisäksi suunnitellaan tulevien tapaamiskertojen ohjelmaa sekä kohteita joissa käydään.

Ryhmä kokoontuu yhteensä neljä kertaa torstaisin 15.9., 22.9., 29.9 ja 6.10. Ryhmään voi ilmoittautua mukaan ottamalla yhteyttä Karoliina Leikomaahan.

Ohjaamo on Tampereen työllisyys- ja kasvupalvelujen monialainen palvelupiste. Sen palvelut auttavat alle 30-vuotiaita nuoria muun muassa työllistymiseen, opiskeluun, terveyteen ja vapaa-aikaan liittyvissä asioissa.

Lisätietoja
Karoliina Leikomaa
Puhelin:
+358401939604
Teksti: Leevi Rasila
Kuvat: Laura Vanzo, Tampereen Kaupunki
Jaa sosiaalisessa mediassa