Uutinen
1.9.2022 14.30

Hävikistä hyödyksi -keskustelutilaisuudessa oppii tulevaisuuden työelämätaitoja

Tampereen Ohjaamolla järjestetään maksuton Hävikistä hyödyksi -keskustelutilaisuus alle 30-vuotiaille maanantaina 12.9. kello 13.30 alkaen. Tapahtumassa keskustellaan kiertotalouden kasvavasta merkityksestä työelämässä, hävikkiruoan hyödyntämisestä sekä ympäristöystävällisestä elämäntavasta.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä hävikkiruokaravintola Kierron kanssa. Ravintolan työntekijät ovat kiertotalouden asiantuntijoita ja edelläkävijöitä alalla. Tapahtuma on siis erinomainen mahdollisuus saada osaamista ja tietoa, mitä muualta ei voi saada.

Puhujina ovat ravintolan työntekijät, jotka kertovat myös työkokeilumahdollisuuksista ravintolassa sekä Tampereen ev.lut. seurakuntien ruokapankissa. Keskustelu pidetään kuitenkin avoimena ja vapaana, jotta kaikki pääsevät jakamaan omia neuvojaan, tunteitaan ja ajatuksiaan kiertotaloudesta, hävikkiruuasta ja ympäristöystävällisyydestä.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu, jossa on tarjolla hävikkiraaka-aineista valmistettua pientä purtavaa. Tapahtuma on maksuton, eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.

Hävikkiruokaravintola Kierto toimii Nekalan seurakuntatalon tiloissa ja tarjoaa hävikkiraaka-aineista tehdyn lounaan kolmena päivänä viikossa. Ravintola toimii Kierto – Kiertotaloudesta kasvua -hankkeessa, jossa Tampereen ev. lut. seurakuntayhtymä on mukana osatoteuttajana.

Ohjaamo on Tampereen työllisyys- ja kasvupalvelujen monialainen palvelupiste. Sen palvelut auttavat alle 30-vuotiaita nuoria muun muassa työllistymiseen, opiskeluun, terveyteen ja vapaa-aikaan liittyvissä asioissa.

Lisätietoa Tampereen Ohjaamosta

Tapahtuman tiedot Tapahtumat.Tampere-sivustolla

Lisätietoja
Erityisasiantuntija Ilkka Peltomaa
Teksti: Leevi Rasila
Kuvat: Laura Vanzo, Visittampere
Jaa sosiaalisessa mediassa