Asiantuntijoilta apua taide- ja kulttuurialan palvelujen hinnoitteluun

Kaipaatko apua taidepalvelun hinnoitteluun? Taide- ja kulttuurialan palvelujen hinnoittelu voi joskus tuntua haastavalta. Tule kuuntelemaan, mitä vinkkejä alan asiantuntijoilla on aiheesta. Tilaisuus järjestetään Kulttuuritalo Laikun musiikkisalissa tiistaina 27.9. klo 13. Tapahtuma striimataan myös KulttuuriTampere-YouTube-kanavalle ja tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan samalla kanavalla. Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen 23.9. mennessä.

Yrittäjyysasiantuntija Taina Koivulan (Ensimetri Oy) puheenvuoron pääaiheena on luovien alojen hinnoittelu. Miksi hinnoittelu on tärkeää, mitä hinnoittelussa on hyvä huomioida ja mitä näkökulmia liittyy luovien alojen hinnoitteluun. Puheenvuoron aluksi käydään lyhyesti läpi, miten yrittäjän sosiaaliturva muodostuu sekä yrittäjän sosiaaliturvan muutosesitys.

Joonas Keskinen (FM, etnomusikologi) on työskennellyt 15 vuoden ajan taide- ja kulttuurialalla monenlaisissa tehtävissä, sekä tuottajan että tilaajan rooleissa, niin yrittäjänä kuin palkkatyöläisenäkin. Puheenvuorossaan Joonas Keskinen kertoo, millaisen hinnoittelun hän näkee toimivimmaksi sekä myyjän että ostajan kannalta? Millaisia asioita erityisesti myyjän tulee huomioida hinnoitellessaan omaa taidetuotettaan? Mistä taidepalvelun hinta koostuu, ja miten se viestitään ostajalle?

Tilaisuus on osallistujille maksuton. Ilmoittaudu tilaisuuteen 23.9. mennessä tästä linkistä: https://forms.office.com/r/Zh0gLu4mCb

Tilaisuuden järjestää Tampereen kaupungin vetämä ja opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama Kulttuuri ja taide virtaa -projekti. Lisätietoa Kulttuuri ja taide virtaa -projektista osoitteessa: tampere.fi/kulttuurijataidevirtaa

Tervetuloa!

Lisätietoja

Anna Szalay
Johtava koordinaattori
Puhelin:
044 481 1774
Teksti: Lassi-Petri Peltoniemi
Kuvat: Laura Vanzo
Jaa sosiaalisessa mediassa