Taidekaaren koulutus: Sanat ja sävelet lentoon!

Taidekaaren syksyn koulutuksessa on vielä tilaa! Tämä maksuton koulutus on tarkoitettu erityisesti ala-asteen opettajille, mutta aiheesta kiinnostuneet saavat toki osallistua myös yläasteen tai varhaiskasvatuksen puolelta.

Koulutuksessa perehdytään omien sävellysten ja sanoitusten tekemiseen lapsiryhmien kanssa. Työskentelymetodit ovat osallistavia ja lapsilähtöisiä. Koulutuksessa saat ideoita ja konkreettisia työkaluja siihen, kuinka oppilaiden kanssa voi tehdä omaa musiikkia ja omia sanoituksia. Ensimmäisellä kokoontumiskerralla tutustutaan muutamaan erilaiseen sanoitusten tekotapaan, joita kouluttaja Petra Käppi itse käyttää lapsiryhmien kanssa. Toisella kokoontumiskerralla opit helppoja säveltämismenetelmiä, joiden avulla lasten kanssa voi tehdä omia sävellyksiä.

Ilmoittaudu pikaisesti,  koulutus alkaa jo 5.9.

Eeventti - Koulutukset

Kouluttajana toimii Petra Käppi, muusikko, musiikintekijä, etnomusikologi, muskariohjaaja, työpajaohjaaja, Kulttuuriosuuskunta Uulu.

Teksti: Kirsi Karvonen
Kuvat: Hanna Pielikko
Jaa sosiaalisessa mediassa