29.8.2022 10.40
Kaksi kynän muotoista kirjanmerkkiä, joissa on lueteltu Taidekaaren ilmoittatumispäiviä sekä teksti Yli 15 vuotta yhteistä taidetta ja kulttuuria.

Taidekaaren ilmoittautumiset käynnissä

Taidekaaren lukuvuoden ensimmäiset ilmoittautumiset ovat käynnissä ja tahti on hurja.  Iso osa sisällöistä buukattiin täyteen parin tunnin sisään ilmoittautumisten avauduttua. Jonkin verran vapaitakin aikoja vielä löytyy. Varausvuorossa ovat nyt viskarit, ykköset, kutoset, ysit sekä osa valmistavan opetuksen ja kasien luokista. 

Taidekaari tutustuttaa vuosittain yli 20 000 lasta ja nuorta taide- ja kulttuurikohteisiin näkijänä, kokijana ja aina myös tekijänä. Tärkeimpänä ohjenuorana on jokaisen lapsen oikeus osallistua. Nopeasti täyttyvät ajat ovat hieno esimerkki siitä, miten opettajat pitävät huolta lasten ja nuorten oikeudesta taiteeseen ja kulttuuriin. Yhdessä voimme mahdollistaa jokaisen osallistumisen.

Teksti: Kirsi Karvonen
Kuvat: Kirsi Karvonen, kirjanmerkin graafinen ilme Vilja Heinonen
Jaa sosiaalisessa mediassa