Uutinen
26.8.2022 11.06
Metallista tehty tanssiva hahmo.

Nokian Kuvataiteilijoiden vuosinäyttely Haiharan taidekeskuksessa

Nokian Kuvataiteilijat ry on taideyhdistys, joka toimii Nokialla ja sen lähikunnissa. Taideyhdistyksen vuosinäyttely järjestetään syyskuussa Haiharan taidekeskuksen Talli-rakennuksessa. Näyttelyssä nähdään monipuolisesti taideyhdistyksen jäsentaiteilijoiden teoksia. Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Nokian Kuvataiteilijat ry on taideyhdistys, jonka toimialueena on Nokia ja sen lähikunnat. Yhdistyksellä on noin 120 jäsentä, joista osa toimii kuvataiteen ammattilaisena ja osa harrastuspohjalta. Päätarkoituksena on toimia yhdyssiteenä niin kuvataidetta harrastavien henkilöiden kuin ammattilaiskuvataiteilijoiden sekä taideyhdistysten välillä ja yleisesti edistää kuvataidetoimintaa.

Nokian Kuvataiteilijat ry on perustettu vuonna 1985 ja se on Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton pitkäaikainen jäsenyhdistys.

Nokian Kuvataiteilijat ry:n tavoitteen toteuttamiseksi  yhdistys muun muassa  järjestää aktiivisesti taidenäyttelyitä, lasten ja nuorten taidekerhoja sekä osallistuu erilaisiin tapahtumiin. Yhdistys on aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja yhdistyksen verkkosivuilla, jossa on jäsenten esittelyjä ja myytävänä olevia taideteoksia.

Nokian Kuvataiteilijat – Vuosinäyttely
3.9.–25.9.2022
Avoinna ti–su 12–18.
Haiharan taidekeskus, Talli
Haiharankatu 30

Lisätietoja
Kulttuurituottaja Nuutti Päällysaho
Teksti: Nokian Kuvataiteilijat
Kuvat: Mikko Salonen
Jaa sosiaalisessa mediassa