Sitran ja Tampereen kaupungin työpajassa pääset kehittämään kestävän elämän työkaluja

Haluatko tehdä arjestasi kestävämpää? Täältä saat siihen eväitä!

Tule mukaan suunnittelemaan Suomen ja koko Euroopan tulevaisuutta! Kahdeksassa Euroopan maassa toteutettava PSLifestyle-projekti tähtää hyvän ja kestävän elämän mahdollistamiseen kaikille. Osana projektia kehitetään uutta hiilijalanjälkeen pohjautuvaa suunnittelutyökalua, joka auttaa ihmisiä tunnistamaan arjen ympäristövaikutukset.

Osallistu työkalun kehittämiseen ja muotoile hyvän elämän visioita yhdessä muiden kaupunkilaisten kanssa Tampereella lauantaina 24.9. ja 12.11.! Työpajan järjestää Sitra yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa.
 
Haluamme työkalun vastaavan mahdollisimman hyvin meidän kaikkien tarpeisiimme, joten sinun mielipiteesi on meille tärkeä. Osallistumalla työpajoihin et vain testaa työkalua, vaan olet myös mukana luomassa sen ominaisuuksia ja toimintoja. Työpaja on suunnattu kaikille hyvästä ja kestävästä elämästä kiinnostuneille, eikä siihen osallistuminen edellytä erityistä osaamista tai valmistautumista.

Työpaja on kaksiosainen: Ensimmäisessä työpajassa tarkastelemme kestävän arjen tekoja ja arvioimme niiden soveltuvuutta jokapäiväiseen elämään. Työpajan toisessa osiossa testaamme työkalun tarjoamia kestävän arjen tekoja ja keräämme ajatuksia palvelusta ja sen käytöstä. Voit osallistua molempiin tai vain toiseen työpajoista.

Ensimmäinen työpaja järjestetään 24.9. klo 9.30 - 14.00 Scandic Tampere Cityssä osoitteessa Hämeenkatu 1, 33100 Tampere. Tapahtumaan mahtuu mukaan 40 kiinnostunutta ja siihen pitää ilmoittautua ennalta 15.9 mennessä.

Työpajan osallistujille tarjotaan hotelliaamiainen, buffetlounas ja kahvia sekä teetä. Toinen työpaja järjestetään 12.11. Särkänniemessä ja ilmoittautuminen siihen avataan myöhemmin.

Työpaja 24.9.2022

Mitä? Työpaja kestävän elämän työkalun kehittämiseen

Missä? Scandic Tampere City, Hämeenkatu 1

Milloin? Lauantaina 24.9. klo 9.30 - 14.00

Ilmoittautuminen: Tilaisuuteen ilmoittaudutaan ennakkoon. Mukaan mahtuu 40 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen päättyy 15.9.2022. Ilmoittaudu työpajaan tästä.

Lisätietoja

Tiina Leinonen
Ohjelmapäällikkö
Puhelin:
041 730 6376
Teksti: Olivia Kaarlela
Kuvat: Laura Vanzo / Visit Tampere
Jaa sosiaalisessa mediassa