Uutinen
17.8.2022 10.35

Nuorisopalvelut jalkautuu juhlijoiden pariin Blockfesteillä

Kaupunkifestivaali Blockfest rantautuu Tampereen Ratinaan 19.–20.8.2022. Tuhannet nuoret kokoontuvat tuolloin joko festivaalialueelle tai sen välittömään läheisyyteen juhlimaan. Nuorisopalveluiden työntekijät yhdessä muiden ammattilaisten kanssa ovat nuorten apuna niin festivaalialueella kuin sen ulkopuolella.

Nuorisopalvelut on tänä vuonna Blockfestien virallinen yhteistyökumppani. Nuorisopalvelut on ollut suunnittelemassa ja toteuttamassa yhdessä muiden toimijoiden kanssa festivaalialueen HAPPEE-aluetta, johon festivaalikävijät voivat tulla hengähtämään hetkeksi ja vaihtamaan halutessaan kuulumisia ammattilaisten kanssa. Lisäksi osa alueelle jalkautuvista nuoriso-ohjaajista toimii tapahtumassa yhdessä mielenterveys-, päihde- ja seksuaaliväkivaltatyöhön erikoistuneitten ammattilaisten kanssa “Miten menee?” -tukihenkilöinä.  

– Tänä vuonna roolimme festivaalialueella on hieman toisenlainen kuin aiempina vuosina, mutta tavoitteemme on silti edelleen sama. Olemme läsnä nuorille, kyselemme kuulumisia ja autamme tarvittaessa, kertoo nuorisopalveluiden johtava koordinaattori Tiina-Liisa Vehkalahti.  

Blockfest-viikonlopun aikana festivaalikansan pariin jalkautuu yhteensä noin 25 nuorisopalveluiden työntekijää.  sekä festivaaliialueen sisä- että ulkopuolella.

Lisätietoja
Johtava koordinaattori Tiina-Liisa Vehkalahti
Puhelin:
040 806 3239
Jaa sosiaalisessa mediassa