Uutinen
15.8.2022 08.00

Kulttuuri- ja taidepalvelujen tuotteistamissparrausta tarjolla

Kulttuuri- ja taidepalvelujen tuotteistamissparrauksessa saat apua ideasi tuotteistamiseen tilattavaksi taidepalveluksi.

Sparraukseen voivat hakea pirkanmaalaiset ammattimaisesti toimivat kulttuuri- ja taidealan yhdistykset, yritykset, osuuskunnat, pienet työryhmät (1-2 hlö/taho) sekä yksittäiset alan toimijat ja taiteilijat. Sparraus on siihen valittaville henkilöille tai tahoille ilmaista. Tuotteistamisen sparraajina toimivat Pirkanmaan tuottajaverkoston kulttuurituottajat ja mentorit. Haku kulttuurisparraukseen on auki 15.8.–18.9.2022.

Hakulomake

Sparraukset toteutetaan loka–marraskuussa 2022. Sparraus sisältää kaksi 1,5 tunnin mittaista henkilökohtaista sparrausta sekä yhden itsenäisesti suoritettavan välitehtävän. Tavoitteena on, että sparrauskertojen päätteeksi syntyy uusi tuotteistettu, tilattava taidepalvelu.

Sparrauksen järjestää Tampereen kaupungin vetämä ja opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama Kulttuuri ja taide virtaa -projekti yhteistyössä TAMKin Tuottajapankki-projektin ja kehittämishanke Operaatio Pirkanmaan kanssa. Päätöksen sparraukseen valittavista toimijoista tekevät em. projektien edustajat. Asiantuntija-apuna käytetään tarvittaessa Pirkanmaan kuntien kulttuurivastaavia.

Valintoja tehdessä arvostamme:

  • hakijan ammattimaisuutta
  • idean yleistä toteutettavuutta ja kiinnostavuutta

Edellytämme kaikilta tuotteistettavilta palveluilta yhdenvertaisuuden ja kestävyyden periaatteiden noudattamista. Valinnoissa huomioidaan myös alueellisuus ja taiteenalojen tasainen jakautuminen.

Lisätietoja
Johtava koordinaattori Anna Szalay
Puhelin:
044 481 1774

Kulttuuri ja taide virtaa -projekti
Tampereen kaupunki / Kaupunkikulttuuriyksikkö

Jaa sosiaalisessa mediassa