Uutinen
11.8.2022 12.25
Pirknkadun tukimuuritöistä johtuva kävelijöiden ja pyöräilijöiden kiertotie kadun pohjoisreunalla kartalle merkittynä.
Kiertotie Pirkankadun pohjoisreunalla on merkitty vihreällä ja ajoittain suljettu jalkakäytävä- ja pyörätieosuus punaisella.

Pirkankadun kilometritalon tukimuuri uusitaan - kadun etelälaidan jalkakäytävä ja pyörätie ajoittain suljettu

Pirkankadulla uusitaan kilometritalon (Pirkankatu 29-35) edessä oleva matala betoninen tukimuuri. Vanha halkeillut ja rapautunut muuri puretaan pois ja sen tilalle rakennetaan uusi betonimuuri. Samalla Pirkankadulle johtavat portaikot kunnostetaan. Työt alkavat elokuun puolivälissä ja jatkuvat lokakuuhun.

Töiden takia Pirkankadun eteläpuolen kävely- ja pyöräreittiä joudutaan kaventamaan ja ajoittain koko jalkakäytävä ja pyörätie kilometritalon edessä on suljettuna. Korvaava reitti kulkee Pirkankadun pohjoispuolen jalkakäytävällä, jolle voi siirtyä katuosan länsipäässä Tipotien risteyksen liikennevaloista ja etelässä Vesilinnankadun risteyksestä.

Urakoitsijana saneerauksessa toimii Rakennusurakointi Eero Latomäki Oy.
 

Lisätietoja
Rakennuttajainsinööri Jukka Rantala
Puhelin:
040 685 4427
Jaa sosiaalisessa mediassa