Uutinen
8.8.2022 17.00

Elämä hymyilee elokuussa Galleria Vivissä

Nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:n Galleria Vivissä aukesi maanantaina 8.8. "En tiiä mut elämä hymylee" -näyttely. Näyttelyssä on esillä 9–29-vuotiaiden nuorten eri kädentaitotekniikoilla tekemiä töitä.

Suurin osa näyttelyssä nähtävillä olevista töistä on tehty nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:n Kädentaitokerroksessa. Kädentaitojen avoimessa toiminnassa nuori voi tulla luomaan vapaasti ja tutkimaan materiaalien eri mahdollisuuksia. Toiminnassa apua ja ohjausta antavat kädentaitokerroksen ohjaajat.

– Luomisen tie ei aina ole suora tai mutkaton, ja välillä taas kaikki sujuu kuin itsestään. Prosessin aikana tekijä voi kokea tunteita laidasta laitaan, mutta oli tie mikä tahansa, lopputulos on aina ainutlaatuinen ja tuo jotain uutta tähän maailmaan, kertoo kädentaitojen ohjaaja Marjukka Jakonen kertoo.

Galleria Vivi on Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden tänä vuonna avattu näyttelytila, joka tarjoaa nuorille 9–29-vuotiaille taiteentekijöille mahdollisuuden saada omaa taidettaan esille. Galleria on avoinna ma–pe klo 9–20 ja sinne on vapaa pääsy. Näyttelytila sijaitsee Tampereella nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:n ensimmäisessä kerroksessa osoitteessa Pellavatehtaankatu 4. ”En tiiä mut elämä hymylee” -näyttely on esillä Galleria Vivissä 8.8.–30.8.2022

Tutustu Galleria Viviin

Lisätietoja
Kulttuurituottaja Piritta Brusi
Puhelin:
040 096 2264
Jaa sosiaalisessa mediassa