Uutinen
7.8.2022 14.56
Yleisö katsomassa lavaesitystä kesäisessä Hämeenpuistossa.

Aurinkoinen sää houkutteli Puistofiestaan kävijöitä puiston täydeltä

Hämeenpuisto täyttyi tänään sunnuntaina 7.8. musiikista, harrastuksista ja aktiviteeteista, kun korona-ajan tauolla ollut Hämeenpuiston Puistofiesta päästiin jälleen järjestämään. Tapahtumakävijöille oli tarjolla erilaisia laji- ja harrastuskokeiluja sekä lavaesityksiä improvisaatioteatterista, taikuriesityksiin ja livemusiikkiin.

Jo yhdettätoista kertaa järjestettävässä Hämeenpuiston Puistofiestassa oli tänä vuonna yhteensä 70 yritysten, yhdistysten ja eri kaupunkitoimijoiden toteuttamaa toimintapistettä, joissa tapahtumakävijät pääsivät kokeilemaan esimerkiksi capoeiraa, kuorosimulaattoria, joogaa ja sambaa sekä osallistumaan harrastuslahjakorttiarvontoihin. 

Tapahtumalavalla tarjoiltiin ohjelmaa eri-ikäisille fiestavieraille – yleisöä ilahduttivatkin muun muassa lasten musiikkiorkesteri Orffit, improvisaatioteatteri Harhaliike sekä pop-yhtye Amuri. Tapahtuman lopussa päästiin Hepokatti-tanssien johdolla myös aitoon lavatanssitunnelmaan keskellä kaupunkia.

Tapahtuman tuottaja Petra Lehtimäki Tampereen kaupungilta iloitsee Puistofiestan yhteisöllisestä tunnelmasta ja monipuolisesta ohjelmatarjonnasta.

-    Lasten suosikkiaktiviteetteja taisivat olla salibandykaukalo, jättijenga sekä kirjastoauton pinssipaja, kun taas aikuisemmat kävijät näyttivät viihtyvän lavatansseissa. Korona-ajan jälkeen tuntuu erityisen hyvältä, että pystyimme kaupunkiyhteisön kanssa toteuttamaan maksuttoman puistotapahtuman, josta löytyi tekemistä ja ohjelmaa kaikenikäisille.

 

Lisätietoja
Tuottaja Petra Lehtimäki
Puhelin:
040 667 5250
Kuvat: Noora Aalto
Jaa sosiaalisessa mediassa