Uutinen
4.8.2022 13.56

Pirkanmaan perhehoidon yksikkö etsii uusia perhehoitajia

Haluatko jakaa arkeasi erityistä tukea tarvitsevan lapsen, nuoren, aikuisen tai ikäihmisen kanssa? Pirkanmaan perhehoidon yksikkö etsii uusia perhehoitajia Pirkanmaalta. Perhehoitajiksi haluaville järjestetään ennakkovalmennus 27.9. - 29.11.2022. Hakuaika ennakkovalmennukseen päättyy 28.8.2022.

Perhehoito tarjoaa joustavia mahdollisuuksia: Perhehoitajana voit toimia omassa kodissasi tai hoidettavan kotona. Perhehoito voi olla pitkäaikaista, jolloin hoidettava muuttaa pysyvästi perhehoitajan luo tai tilapäistä, jolloin perhehoidossa ollaan muutama päivä tai viikko. 

Perhehoitajana solmit toimeksiantosopimuksen kunnan kanssa. Sinulle maksetaan hoitopalkkio ja lisäksi saat korvauksen hoidosta aiheutuneista kustannuksista. Perhehoitajalta vaaditaan kiinnostusta ja soveltuvuutta tehtävään.

Pirkanmaan perhehoidon yksikkö järjestää perhehoitoa ikäihmisille, kehitysvammaisille sekä erityistä tukea tarvitseville lapsille, nuorille ja aikuisille. Lastensuojelun perhehoitoa yksikkö ei järjestä. 

Jos kiinnostuit, lisätietoja ja hakulomakkeen saat Pirkanmaan perhehoidon yksiköstä.

Lisätietoja
Koordinaattori Tia Salminen
Ohjaaja Leila Airosto
Ohjaaja Roosa Loimuneva
Teksti: Marika Haapala
Jaa sosiaalisessa mediassa