Suunta syksyyn -rekrytointitapahtuma tarjoaa nuorille työmahdollisuuksia Tampereen Ohjaamolla

Tampereen Ohjaamolla järjestetään 4.8. Suunta syksyyn -rekrytointitapahtuma kello 13-16. Tapahtuman kruunaa paikan päällä järjestettävät työhaastattelut kaikille halukkaille. Tapahtuma on jatkoa toukokuussa pidetylle onnistuneelle ’Vielä ehdit hakea!’ -rekrytointitapahtumalle.

Alle 30-vuotiaille työnhakijoille suunnattuun tapahtumaan osallistuu useita Ohjaamon yhteistyökumppaneita, jotka tarjoavat työllistymismahdollisuuksia nuorille. Paikan päällä on Työnhaku- ja henkilöstöpalvelu Staffpoint, KIERTO-hanke sekä Tampereen kaupungin yrityskoordinaattorit.

Staffpoint järjestää tapahtuman aikana työhaastatteluita avoimiin työpaikkoihinsa kaikille halukkaille työnhakijoille. Lisäksi he esittelevät yhdessä AhlmanEdu-oppilaitoksen kanssa järjestettäviä koulutuspolkuja. Niiden kautta on mahdollisuus työllistyä muutaman kuukauden koulutusjakson jälkeen joko Tampereelle Lapland Hotelsiin tai Lapin hiihtosesonkiin kokiksi tai ravintola-alan asiakaspalvelutehtäviin.

KIERTO-hanke esittelee tapahtumassa kiertotalouden monipuolisia työllistymismahdollisuuksia. Paikalla on myös tekstiilikierrätyksen edelläkävijä Nextiili ry. Tampereen kaupungin yrityskoordinaattorit auttavat työnhaussa, opastavat työnhaun asiakirjojen kanssa, jakavat infoa piilotyöpaikoista sekä sparraavat nuoria työhaastatteluja varten.

Tapahtuma on jatkoa menestyksekkäälle ’Vielä ehdit hakea!’ -rekrytointitapahtumalle, johon saapui yli 80 osallistujaa. Kaikkia osallistuneita ei ehditty haastattelemaan paikan päällä, mutta kaikki yhteystietonsa jättäneet haastateltiin tapahtuman jälkeen. Staffpointin kehityspäällikkö Sanna Helttusen mukaan moni löysi tapahtuman kautta työpaikan.

Ohjaamo on Tampereen työllisyys- ja kasvupalvelujen monialainen palvelupiste, jonka palvelut auttavat alle 30-vuotiaita nuoria muun muassa työllistymiseen, opiskeluun, terveyteen ja vapaa-aikaan liittyvissä asioissa. Ohjaamolla järjestetään myös erilaisia tapahtumia nuorille.

Tapahtumainfo Tapahtumat.tampere.fi-sivulla

Lisätietoa Tampereen Ohjaamosta

Teksti: Leevi Rasila
Kuvat: Aislinn Walker
Jaa sosiaalisessa mediassa