Uutinen
29.6.2022 10.43
Vehreä luontomaisema.

Tutustu Peltolammin ja Multisillan lähiluonnon helmiin

Peltolammi ja Multisilta ovat Tampereen eteläisessä osassa sijaitsevia kaupunginosia, joiden luonto saa asukkaat viihtymään alueella. Alueilta löytyy luontokohteita, jotka ovat todellisia helmiä.

Rukkamäen lammashaassa on tunnelmallista niittyä ja vanhaa viljelyaluetta suloisine lampaineen ja Peltolammi-Pärrinkosken luonnonsuojelualueelta löytyy muun muassa kaunis Pärrinkoski virtaavine vesineen. PeltsuMultsun luontohelmiä markkinoidaan juhannuksen jälkeen sähköisellä kartalla ja videolla.

- Luonto on asukkaiden mielestä alueiden kiistaton vetovoimatekijä, ja halusimme tuoda niiden parhaita puolia laajemman yleisön tietoisuuteen. Näihin luontokohteisiin tutustuminen on myös lähimatkailua parhaimmillaan, ja kohteet ovat helposti saavutettavissa julkisella liikenteellä. Kannustamme ottamaan tästä vinkkejä kesälomatekemiseksi, kertoo projektipäällikkö Henna Kuitunen.

PeltsuMultsun luontohelmet -kampanjan toteuttaa Peltolammin-Multisillan lähiöohjelma, joka on käynnissä alueilla vuosina 2020-2022. Lisätietoa alueiden asioista löytyy verkkosivun lisäksi myös Facebookista sivulta PeltsuMultsu kehittyy. Tervetuloa seuraamaan!

Lisätietoja
Projektisuunnittelija Sini Lempinen
Puhelin:
041 730 8186
Teksti: Sini Lempinen
Jaa sosiaalisessa mediassa