29.6.2022 13.02
Kädessä puhelin, jonka näytöllä on kurssiesite.
Tampereen seudun työväenopiston syksyn 2022 kurssiesite on julkaistu verkossa.

Kurssiesite on julkaistu – tutustu ilmoittautumisohjeisiin

Tampereen seudun työväenopiston syksyn 2022 kurssiesite on julkaisu verkossa. Esite jaetaan mainosjakeluna koteihin Tampereella ja Ylöjärvellä keskiviikkona 27. heinäkuuta, ja lisäksi opinto-opasta voi noutaa Sampolasta, Koulutuskeskus Valosta ja esimerkiksi kirjastoista sekä muista kaupungin pisteistä.

Lue kurssiesitteemme sähköinen versio.

Esite johdattaa lukijan opintojen teemoihin kuvilla ja kurssikuvauksilla sekä opiston arkeen ainealuekohtaisilla henkilöjutuilla. Julkaisemme artikkeleita toiminnastamme säännöllisesti myös kotisivuillamme Opistotarinat-osiossa.

Lukuvuonna 2022–2023 tarjonnassamme on ensi kertaa myös koko lukuvuoden mittaisia kursseja. Koko lukuvuoden kestäville kursseille ilmoittaudutaan syksyllä, jolloin myös maksetaan syyslukukauden osuus. Kevätlukukauden osuus maksetaan joulukuussa 4.12. alkaen, jos kevään ilmoittautumista ei ole perunut nettipalvelussa tai sähköpostiyhteydenotolla 30.11. mennessä. Maksu tapahtuu siis erissä, mutta opiskelija saa kurssipaikan koko lukuvuodeksi yhdellä ilmoittautumisella.

Sähköisen ilmoittautumispalvelun kurssitiedoista voi tarkistaa niin lukukausikohtaiset hinnat kuin kurssin kokoontumiskerrat. Tietoihin kannattaa tutustua huolella ja tarkistaa ne säännöllisesti, sillä joissakin kursseissa voi olla poikkeavia kokoontumisaikoja tai -paikkoja. Ilmoittautumispalvelussa voi myös maksaa kurssimaksut.

Netti-ilmoittautuminen kursseille alkaa maanantaina 1.8.2022 klo 12 Opistopalvelut.fi-sivustolla. Puhelinilmoittautuminen käynnistyy torstaina 11.8.2022 klo 12 numerossa 040 801 6471 (pääsääntöisesti ma–pe klo 12–15). Suosittelemme netti-ilmoittautumista.

Työväenopiston syyslukukausi alkaa virallisesti 5.9.2022.

Teksti: Anna-Katariina Maksimoff
Kuvat: Anna-Katariina Maksimoff
Jaa sosiaalisessa mediassa