Uutinen
27.6.2022 09.15

Keskustassa päällystetään yötyönä Tampereen valtatiellä, Hämeenpuistossa ja Näsijärvenkadulla

Juhannuksen jälkeisellä viikolla Tampereella keskustassa tehdään päällystystöitä Näsijärvenkadulla, Tampereen valtatiellä Ratinan stadionin kohdalla sekä Hatanpään valtatien ja Tampereen valtatien risteysalueella.

Tampereen valtatiellä  päällystetään 27.6. 2022 Ratinan stadionin kohdalla. Näsijärvenkadulla päällystetään 27.6. Hämeenpuiston ja Paasikivenkadun välisellä osuudella.  Hämeenpuistossa päällystetään 27.6. Etelänpuiston kaarteesta Tiiliruukinkadulle saakka.

Hatanpään valtatien ja Tampereen valtatien risteysalueella päällystetään 28.-29.6.2022.

Työt tehdään yötyönä klo 21-07. Paikalla on liikenteenohjaus, mutta liikenne saattaa jonoutua työkohteiden läheisyydessä. Sateet voivat haitata töiden valmistumista.
 

Jaa sosiaalisessa mediassa