Tammelantorilta voi varata kirpputoripöydän myös sähköisesti

Seitsemään Tammelantorin kirpparipöytään voi tehdä etukäteen sähköisen varauksen Varaamossa. Alle 25-vuotiaat voivat varata pöydän maksutta.

Tampereen kaupunki kokeilee sähköisen varausjärjestelmän, Varaamon, käyttöä seitsemään Tammelantorin kirpputoripöytään. Loput yli 40 kirpputoripöytää täytetään aamuisin myyjien saapumisjärjestyksessä.

Asiakkaat ovat toivoneet sähköistä varausjärjestelmää, jottei saapumisjärjestyksessä jaettavia kirpputoripaikkoja tarvitsisi olla varaamassa niin aikaisin aamulla. Tammelantori on Tampereen suurin ja siksi suosittu.

– Tori aukeaa aamuisin kuudelta, mutta innokkaimmat myyjät ovat kertoneet tulleensa varaamaan kirpputoripaikkaa jopa kahden-kolmen aikaan yöllä, vastaava torivalvoja Janne Saksala kertoo.

Kirpputoripöytien sähköisen varaamisen kokeilu aloitetaan juhannusviikolla ja se kestää syksyyn torikauden loppuun.

- Pienellä mittakaavalla lähdetään liikkeelle testaamaan ennen laajempaa käyttöönottoa. Palautteen ja kokemusten perusteella kehitetään toimintaa ja lisätään verkosta varattavien paikkojen määrää, taustoittaa tila-asiantuntija Maria Saarinen.

Kirppispöytä on ilmainen alle 25-vuotiaille

Kirpputoripöydän varaus Tammelantorilla on maksutonta kaikille alle 25-vuotiaille. Maksuttoman paikan saa joko varaamalla sen etukäteen Varaamosta tai tulemalla paikan päälle ja esittämällä henkilöllisyystodistuksensa torivalvojalle.

Yli 25-vuotiaille kirpputoripöydän vuokra maksaa viisi euroa päivältä. Jos pöydän varaa Varaamosta, vuokra maksetaan varauksen yhteydessä verkkopankissa, MobilePaylla tai maksukortilla. Paikan päällä täytettävät kirpputoripaikkojen vuokra maksetaan torivalvojalle käteisellä tai pankkikortilla.

Tammelantori

Tammelantori sijaitsee Tammelanpuistokadun varrella, rajoittuen yhdeltä sivultaan Kyllikinkatuun ja toiselta Pinninkatuun.

Aukioloajat:

Arkisin 6.00 - 18.00
La 6.00 - 16.00
Juhannusaatto klo 6.00 - 13.00

Lisätietoja

Janne Saksala
Vastaava torivalvoja
Puhelin:
050 083 9034
Teksti: Hanna Porrassalmi
Kuvat: Hanna Porrassalmi
Jaa sosiaalisessa mediassa