Tampereen päivä järjestetään 30.9.–2.10. – ilmoita oma tapahtumasi mukaan! 

Tampereen syntymäpäivää juhlitaan jälleen koko kaupungin yhteisessä Tampereen päivän tapahtumassa 30.9.–2.10. Oheisohjelman ilmoittautuminen on nyt auki ja yritykset, yhdistykset ja yhteisöt voivat ilmoittaa tapahtumansa mukaan.

Tampereen päivässä kaupunkiyhteisön tuottama oheisohjelma täyttää kaupungin avoimilla ovilla, kulttuurilla, tutustumiskäynneillä sekä houkuttelevilla tarjouksilla. Kaikki avoimet yleisötilaisuudet, jotka järjestetään tapahtumaviikonloppuna 30.9.–2.10. ovat tervetulleita järjestämään Tampereen päivää. 

Ilmoita oheisohjelma tapahtumakalenteriin

Suunnittele oma tapahtumasi ja ilmoita se mukaan Pirkanmaa Events -sivuston kautta. Sivuston kautta ilmoitetut tapahtumat nousevat Tampereen päivän verkkosivujen kalenteriin sekä Menoinfoon. Soveltuvien tapahtumien on mahdollista nousta myös Visit Tampere -sivuston tapahtumakalenteriin. 

Ilmoitetuista tapahtumista tehdään nostoja Tampereen kaupungin sosiaalisen median kanaviin. Lisäksi 31.8. mennessä ilmoitetut tapahtumat listataan tamperelaiskoteihin jaettavaan Tampere-lehteen. Jos siis haluat tapahtumasi näkyvän Tampere-lehdessä, ilmoita se mukaan viimeistään keskiviikkona 31.8.2022.

Ohjeet tapahtuman lisäämiseen: 

  1. Kirjaudu sisään Pirkanmaa Eventsiin / Luo itsellesi maksuton käyttäjätunnus. 
  2. Valitse yläpalkista lisää uusi ja tapahtuma. 
  3. Syötä tapahtumasi tiedot. 
  4. Valitse Kattotapahtuma-kohdasta ruutu: Tällä tapahtumalla on kattotapahtuma ja hakukentän valikosta kattotapahtumaksi Tampereen päivä 2022. Huom! Mikäli tämä valinta jää tekemättä, ei tapahtuma tallennu Tampereen päivän ohjelmistokokonaisuuden alle. 
  5. Julkaise tapahtumasi. 

Tampereen päivä
 

Petra Lehtimäki
Puhelin:
040 667 5250
Teksti: Johanna Sokka
Jaa sosiaalisessa mediassa