Uutinen
22.6.2022 12.57
Pieni tyttö seisoo kesäisenä päivänä maalaustelineen edessä. Hän on maalannut auringon ja kukkia.
Myös pienet osallistujat ovat tervetulleita aikuisen seurassa.

Kaikille avoin maalaustapahtuma Haiharan taidekeskuksessa ja Lielahden kartanossa

Suosittu Koko Kaukajärvi maalaa –maalaustapahtuma laajenee tänä vuonna myös Hiedanrantaan. Maalaustyöpaja tarjoaa uutta näkökulmaa maalaukseen ja kuvan tekemiseen. Vapaa pääsy.

Tapahtumassa tutkitaan maalauksen avulla maisemaa ammattikuvataiteilija Erno Peltosen johdolla. Maalausta voivat tulla kokeilemaan niin harjaantuneet harrastajat, ammattilaiset kuin aloittelijatkin. Miten maisemaa voi katsoa uudella tavalla? Onko maisemassa jotain, mitä et ole ennen huomannut? Miten sen voisi maalata?

Osallistujia suositellaan ottamaan mukaan omat maalausvälineet. Paikan päältä löytyy rajallinen määrä harrastelijalaatuisia maalaustarvikkeita, telineitä tai alustoja. Tapahtuma sopii kaiken ikäisille. Alle 12-vuotiaat lapset vain aikuisen seurassa. 

Koko Kaukajärvi maalaa -tapahtuma järjestetään Haiharan taidekeskuksen piha-alueella 30.7. klo 12–16. Kokoontuminen Pakari-rakennuksen edessä.

Koko Hiedanranta maalaa -tapahtuma järjestetään Lielahden Kartanon piha-alueella 9.7. klo 12–16.Kokoontuminen kartanon pääovien edessä.

Tapahtumaa ei järjestetä sateella.

Lisätietoja
Koko Kaukajärvi maalaa! Kulttuurituottaja Nuutti Päällysaho
Koko Hiedanranta maalaa! Koordinaattori Henni Salo
Puhelin:
044 431 4931
Teksti: Karoliina Paappa
Kuvat: Karoliina Paappa
Jaa sosiaalisessa mediassa