Yhteishaun tulokset tulevat 16.6.2022 alkaen

Perusopetuksen jälkeisen koulutuksen yhteishaun tulokset ovat valmistumassa. Tieto yhteishaun tuloksista tulee hakijoille aikaisintaan torstaina 16.6.2022.

Hakija saa tiedon yhteishaun tuloksista Opintopolun sähköisenä tuloskirjeenä sähköpostiin, jonka hän on ilmoittanut hakemuksessaan. Valtakunnallisen tuloskirjeen lisäksi hakija saa oppilaitokselta joko sähköisen tai paperisen hyväksymiskirjeen, jossa on oppilaitoksen omat ohjeet oppilaaksi ilmoittautumiseen. 

Lisää tärkeää tietoa yhteishausta voi lukea Tampereen kaupungin verkkosivuilta. Tietoa löytyy tietoa muun muassa siitä, miten tulee toimia, jos ei saa opiskelupaikkaa tai mistä saa apua yhteishakuun liittyvissä asioissa kesällä.
 

Lisätietoja

Harri Jurvela
Kehittämispäällikkö
Puhelin:
040 806 2829
Teksti: Johanna Toivanen
Jaa sosiaalisessa mediassa