Uutinen
6.6.2022 12.14
Ihmisiä kesäisessä Hämeenpuistossa.

Hämeenpuiston Puistofiesta tulee taas – ilmoita yhdistyksesi tai yrityksesi mukaan 17.7. mennessä 

Koko perheen kaupunkitapahtuma Hämeenpuiston Puistofiesta järjestetään sunnuntaina 7.8.2022 klo 11–16. Tapahtumassa kaupungin toimijat sekä tamperelaiset yritykset ja yhdistykset voivat esitellä toimintaansa toimintapisteillä, joissa kaupunkilaisille tarjotaan elämyksiä ja mahdollisuuksia kokeilla esimerkiksi uutta harrastusta. Ilmoita oma toimintapisteesi mukaan sunnuntaihin 17.7. mennessä. 

Toimintapisteen järjestäminen on helppoa ja maksutonta. Kullekin toimijalle varataan puistosta paikka, johon oman toimintapisteen saa rakentaa. Tampereen kaupunki hoitaa tapahtuman mainonnan ja markkinoinnin, mutta tapahtumaa kannattaa mainostaa myös omissa sosiaalisen median kanavissa. Tapahtuman yhteinen sosiaalisen median tunniste on #Puistofiesta. 

Toimintapisteiden tulee olla nimensä mukaisesti toiminnallisia pisteitä, joissa kaupunkilaiset pääsevät kokeilemaan uutta. Tämän vuoksi pisteet eivät voi olla pelkkiä myyntipisteitä, vaan niiden toimintaan tulee saada osallistua tavalla tai toisella. Pisteellä voikin järjestää esimerkiksi laji- tai harrastuskokeiluja. 

Ilmoita oma yrityksesi tai yhdistyksesi mukaan sunnuntaihin 17.7. mennessä oheisella E-lomakkeella. Huomioithan, että Tampereen kaupunki varaa oikeuden valita toimijat. 

Hämeenpuiston Puistofiesta on osa Operaatio Pirkanmaa -hanketta.  

Ilmoittautuminen: https://puistofiesta.tampere.fi/ilmoittautuminen/ 

Kuvat: Laura Vanzo
Jaa sosiaalisessa mediassa