Uutinen
5.6.2022 10.52

Nuoret juhlistivat alkavaa kesälomaa melko rauhallisesti

Joukko nuorisotyöntekijöitä ja vapaaehtoisia aikuisia jalkautui juhlivien nuorten pariin Rosendahlin rantaan koulujen päättäjäispäivän iltana. Rosendahlin rantaan oli kerääntynyt tuhansia nuoria juhlimaan alkavaa kesälomaa.

Nuorten pariin jalkautui noin 75 hengen joukko vapaaehtoisia ja nuorisotyöntekijöitä eri tahoista. Jalkautujat tekivät tiivistä yhteistyötä Pelastuslaitoksen, Poliisiin, SPR:n, Etsivän Nuorisotyön ja sosiaalipäivystyksen kanssa. 

– Haluan kiittää kaikkia tahoja, joiden kanssa teimme yhteistyötä. Tällainen saumaton yhteistyö on edellytys sille, että voimme auttaa nuoria mahdollisimman hyvin, sanoo Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden johtava koordinaattori Tiina-Liisa Vehkalahti.

Vaikka rantaan kerääntyi tuhansia juhlijoita, Vehkalahden mukaan ilta sujui melko rauhallisesti.

– Nuoret juhlivat pääosin maltillisesti ja olivat hyväntuulisia. Muutamia ylilyöntejä toki mahtui joukkoon, mutta sitä varten työntekijämme ja muut ammattilaiset olivat paikalla auttamassa. Pääpaino illan työssä oli nuorten kohtaamisessa ja heidän kuuntelemisessaan.

Jalkautujien kohtaamista nuorista noin 600 kaipasi jonkinlaista apua. 

Lisätietoja
Johtava koordinaattori Tiina-Liisa Vehkalahti
Puhelin:
040 806 3239
Jaa sosiaalisessa mediassa