Museokeskus Vapriikin museokauppa on Vuoden museokauppa

Vuoden 2022 museopalkinnot jaettiin 19.5. Museopalkintogaalassa Maarianhaminassa.

Tänä vuonna palkittiin toista kertaa Vuoden museokauppa. Kolmen finalistin joukosta voittajaksi valittiin Vapriikin museokauppa. Valinnasta vastasi kilpailua varten nimitetty, vuosittain vaihtuva lautakunta.

Valinnan perusteina oli muun muassa myynnin kasvu, laadukas tuotevalikoima ja suunnitelmallinen toiminta yhtenä museon osana.

"Museokeskus Vapriikin näyttelyt toistuvat museokaupassa kukin omina pieninä osastoinaan. Huolella rakennettu tuotevalikoima on monipuolinen ja huomioi erilaiset asiakkaat. Museokaupassa panostetaan palvelun tasalaatuisuuteen, aktiiviseen myyntityöhön ja hyvään asiakaspalveluun niin kivijalkamyymälän kuin myös verkkokaupan puolella. Kestävän kehityksen parissa on tehty konkreettisia toimenpiteitä.

Museokeskus Vapriikki

Jaa sosiaalisessa mediassa