Hervantajärven alueelle rakennetaan leikkipaikka Joutsenpuistoon

Hervantajärven alueelle rakennetaan uusi leikkipaikka Joutsenpuistoon, joka sijaitsee lähellä raitiotien kääntöpaikkaa. Työt puistossa alkavat 16.5.2022 alkavalla viikolla. Leikkipaikka valmistuu syksyllä.

Leikkipaikka sijoittuu puiston itäreunalle, tulevan päiväkodin viereen. Leikkivälineiksi puistoon on valittu keinut isommille ja pienemmille lapsille, leikkimökki-liukumäki, akrobaattivaijeri-köysirata, karuselli ja jousikeinuja sekä hiekkalaatikko. Makkarajärven puoleiselle reunalle sijoittuvat tankokuntoiluväline sekä panna-areena, joka soveltuu erilaisiin pallopeleihin. Pöytäpenkkiryhmä löytyy hiekkalaatikon läheltä.

Leikkipaikka aidataan ja reunustetaan puu- ja pensasistutuksilla Makkarajärvenkadun ja raitiotien sekä päiväkodin puolilta. Joutsenpuiston ilme on metsäinen: puiston puolelta leikkipaikan reunustaa täydennetään puuistutuksilla.

Leikkipaikka sekä puistokäytävät valaistaan.

Puiston rakennustyöt tekee Tampereen Infra Oy.

Joutsenpuiston leikkipaikan sijainti kartalla

Lisätietoja

Kirsi Mäntysaari-Ukkola
Rakennuttaja Tampereen kaupunki: Viherasiantuntija
Puhelin:
044 423 5778
Puhelin:
+35844 423 5778
Teksti: Tarja Nikupaavo-Oksanen
Jaa sosiaalisessa mediassa