Uutinen
27.4.2022 09.16

Tampere-lehti jaetaan koteihin 27.4.2022

Tampereen kaupungin asukaslehti Tampere-lehti ilmestyy keskiviikkona 27.4.2022. Lehdessä kerrotaan ajankohtaista tietoa Tampereen kaupungin palveluista.

Lehdessä kerrotaan esimerkiksi, mitä pääkirjasto Metson uusissa harrastustiloissa pystyy tekemään ja miten nuori voi löytää oman lajinsa nuorten treeneistä. Lehdessä on myös tietoa Keskustorin Kesäkeitaan avaamisesta ja Kiekon koti -tapahtumista MM-kisojen kynnyksellä. Lisäksi selvitetään, millaiset ratkaisut helpottavat pyöräliikennettä ja kaupunkipyörien käyttöä.

Asukaslehti on julkinen tiedote ja jaetaan kaikkiin kotitalouksiin. Lehden julkaisija on Tampereen kaupungin konsernihallinnon viestintä. Jakelua koskevat palautteet voi antaa sähköpostitse osoitteeseen neuvonta(at)tampere.fi.

Tampere-lehti on luettavissa myös verkkojulkaisua.

Teksti: Tuuli Oinonen
Jaa sosiaalisessa mediassa