Uutinen
5.4.2022 15.42

Rullassa otetaan liekit haltuun!

Tunnistatko kodin vaaran paikat tai tiedätkö mitä tehdä tulipalon sattuessa? Entä onko hätänumero sinulle tuttu juttu? Liekki hallussa -näyttelyssä tutustutaan turvallisesti pelastautumisen maailmaan. Näyttely avautuu lauantaina 9.4. klo 10 Lastenkulttuurikeskus Rullassa.

Liekki hallussa -näyttelyssä pääsee pukeutumaan palomieheksi, ajelemaan pienillä paloautoilla ja sammuttamaan mielikuvituksen voimalla tulipaloja. Pikkuvierailijat voivat poseerata palomiehinä ja istahtaa paloauton kyytiin vilkkuvien valojen loisteessa! Näyttelyssä pääsee myös etsimään reitin ulos poistumislabyrintissa kuin savusukeltaja konsanaan.

Näyttelyn tavoitteena on tutustua paloturvallisuuteen ja oppia havaitsemaan ympärillä olevia vaaran paikkoja. Turvallisuuskasvatuksessa ennaltaehkäisy ja suunnittelu on tärkeää. Lapsen kanssa voikin keskustella ja leikin avulla harjoitella erilaisia turvallisuuteen liittyviä tilanteita. Näin lapsi saa keinoja huomioida oma ja toisten turvallisuus sekä taitoja toimia erilaisissa tilanteissa.

Tuotanto Lastenkulttuurikeskus Rulla ja Pirkanmaan pelastuslaitos.

Liekki hallussa -näyttely Rullassa 9.4.-23.6.2022.

Näyttely on suunnattu 4-10 vuotiaille lapsille.

Näyttely avoinna:
Ke 12-18
To-pe 9-14
La-su 10-16

 

Teksti: Merja Kostamovaara
Jaa sosiaalisessa mediassa