Uutinen
4.4.2022 16.36

Tampere rekrytoi 18 nuorta aikuista vastuullisuusagenteiksi

Tampereen kaupunki palkkaa jälleen tänä kesänä vastuullisuusagentteja keskusta-alueen siistimisen tehtäviin. Paikat sopivat 18 vuotta täyttäneille tamperelaisille.

Tampereen kaupunki palkkaa jälleen nuoria aikuisia vastuullisuusagenteiksi pitämään huolta keskustan siisteydestä kesän aikana. Työtehtävät sisältävät paitsi roskien keräämistä myös siisteyteen liittyvien havaintojen tekemistä ja raportointia, siisteyskampanjointia ja kaupunkilaisten kannustamista vastuulliseen ympäristön siisteydestä huolehtimiseen.

Työtä tehdään pienissä ryhmissä tai pareina keskustan alueella kaduilla, toreilla, puistoissa ja tapahtumissa. Näin vastuullisuusagentit pääsevät aistimaan kaduilla muun muassa jääkiekon MM-kisatunnelmaa toukokuussa. Ensimmäinen vastuullisuusagenttiryhmä aloittaa työt jo 9.5. Vastuullisuusagentteja palkataan myös kesä- ja heinäkuulle. Työaika on arkisin maanantaista perjantaihin klo 10-16.

Työpaikat ovat auki kesätyösivustolla Tiitus-järjestelmässä. Työhön hakeutuvilta toivotaan oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyötaitoja sekä myönteistä ja vastuullista asennetta oman kotikaupungin siisteyttä kohtaan. Haastatteluun kutsuttavat saavat tiedon puhelimitse hakuajan päättymisen jälkeen.

Vastuullisuusagentti-rekry heinäkuu

Vastuullisuusagentti-rekry toukokuu

Vastuullisuusagentti-rekry kesäkuu

Teksti: Petra Mattila ja Marja-Liisa Tuomisaari
Jaa sosiaalisessa mediassa