24.3.2022 13.05

Kulttuuri- ja taidetoimijoiden verkostoitumistilaisuudet käynnistyvät

Kulttuurin alueellinen kehittämistehtävä, Kulttuuri- ja taide virtaa -projekti, järjestää keväällä 2022 yhdessä projektin osatoteuttajina olevien kuntien kanssa taiteilijoille ja kulttuuri- ja taidealan toimijoille suunnattuja verkostoitumistilaisuuksia. Kulttuuri- ja taide virtaa -projektin osatoteuttajina olevat kunnat ovat: Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Sastamala, Valkeakoski, Vesilahti ja Ylöjärvi. Mukana verkostoitumistilaisuuksissa on myös TAMKin Tuottajapankki-projekti ja kulttuuripääkaupunkihaun jatkoprojekti Operaatio Pirkanmaa.

Tilaisuuksissa kuullaan järjestävän kunnan ajankohtaiset kuulumiset sekä esittelyt Kulttuuri ja taide virtaa-, Tuottajapankki- ja Operaatio Pirkanmaa -projekteista. Tämän jälkeen tutustutaan ja keskustellaan pienryhmissä kulttuuri- ja taidetoimijoiden yhteistyön tarpeista ja ideoidaan uusia yhteistyön paikkoja.

Tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta ja niihin on ennakkoilmoittautuminen. Tilaisuuksien ajankohdat, paikat ja ilmoittautumisohjeet löytyvät tilaisuuden järjestävän kunnan kotisivulta. Pääset kotisivuille alla olevien linkkien kautta. Tervetuloa verkostoitumaan!

Lisätietoa projekteista

Kulttuuri ja taide virtaa -projekti

TAMKin Tuottajapankki-projekti

Operaatio Pirkanmaa

Kulttuuri ja taide virtaa -projektista vetovastuussa on Tampereen kaupunki ja rahoittajana toimii opetus- ja kulttuuriministeriö. TAMKin Tuottajapankki-projektin rahoittajana toimii Pirkanmaan liitto. Operaatio Pirkanmaa on kulttuuripääkaupunkihaun jatkohanke, jota rahoittaa 20 pirkanmaalaista kuntaa.

Jaa sosiaalisessa mediassa